home contents follow me twitter insta
Result.
Monday, December 16.


Assalammualaikum. Hye.

Harini aku update blog hanya  untuk nak kecoh pasal 19 dec ni. Semua dah tahu tarikh ni adalah tarikh ambil  result. 



K. Apa yang aku rasa sekarang NCD(?). Nervous, Curious, Dying. 

Haha. *terseru nama husband Byul pulak. Tak sangka baru sekejap rasanya aku masuk form 3. Rasa macam baru sangat jawab paper PMR. Tapi memang kita rasa macam tu kan?? Bila masa happy memang macam cepat je berlalu.

Haih. Apa-apa pun aku terbayang macam mana aku nak pergi ambil result nanti. Aku dah plan pun dengan kawan just nak pakai baju kurung biasa. Hihihi. Nampak macam budak baik sikit. 


Then, aku nak pergi ambil tepat masa result tu keluar kat sekolah. Takde lah kena dengar ucapan or sepatah dua kata. Hahaha. 

Okay lah. Aku pun tak tahu nak cakap apa dah ni. Bye.
Eh! Jangan lupa, tolong doakan aku dapat result yang elok, terbaik dan dapat membanggakan parents aku. Insha Allah.



« Older // Newer »
© 2014 ZIEZI EZWANIE ZAINOL AFANDI. Created by Amar Khatamy. All rights reserved.